voorzitter-ehbo-heemstede

Voorzitter

Dominieke Bos

Ik ben Dominieke Bos, enthousiaste EHBO-er en voorzitter van de vereniging. Met een positief karakter en een groot verantwoordelijkheidsgevoel bestuur ik het geheel met plezier. Mijn visuele beperking is het voorbeeld dat iedereen kan helpen, ook wanneer je een beperking hebt. Mijn geleidehond Nike begeleidt mij veilig naar de EHBO vereniging, alwaar hij in de pauze graag zo veel mogelijk geknuffeld wordt.

secretaris-ehbo-heemstede

Secretaris, Penningmeester a.i. & Instructeur

Frank Kramer

Mijn oom was lid van de EHBO-vereniging met hem een keer mee geweest, dat beviel zo goed dat ik daarna gewoon ben blijven komen. Sinds 2006 in bezit van het EHBO diploma.

Ik vind het prettig om te weten hoe je kan handelen in vaak stressvolle situaties waarin je EHBO toepast. Dit alles vind ik dusdanig  interessant dat ik in 2022 met heel veel plezier en succes een EHBO-instructeurs opleiding hebt afgerond. Met dit nieuwe diploma ben ik met trots sinds mei 2022 één van de drie EHBO-intructeurs van onze mooie EHBO-vereniging

Naast EHBO doe ik vrijwilligerswerk waarbij ik ook graag een verbindende factor speel.

waarnemend-penningmeester-ehbo-heemstede

Bestuurslid

Jeroen Beerthuizen

Ik heb van kinds af aan al EHBO met de paplepel ingegoten gekregen, van slachtoffer spelen, tot het moment dat ik zodra het leeftijdsgewijs mocht, mijn EHBO diploma heb gehaald.. EHBO-er zijn betekent voor mij, weten wat te doen als er hulp nodig is en de beste en juiste hulp kunnen verlenen. Met mijn werk in de techniek en de vele sporten; kanoën, duiken & obstacle courses, spreek ik de belangrijke EHBO kennis toch wel regelmatig aan.

Het geeft voldoening mijn EHBO hart, dankzij mijn inzet voor de  mooie vereniging en hulpverlening in het algemeen, te blijven voeden!

bert-de-boorder

Bestuurslid

Bert de Boorder

Hallo, ik ben Bert de Boorder en ik heb inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Tijdens mijn werkzame leven heb ik mij heel erg lang ingezet als vakbondsman en diverse bestuursfunctie vervuld. Na mijn pensionering heb ik mij als vrijwilliger van de KNRM-Zandvoort aangemeld en moest ik opnieuw mijn EHBO-diploma behalen. In 2018 ben ik lid geworden van de EHBO-vereniging om mijn diploma te halen. Na het behalen van het diploma ben ik bij de vereniging blijven hangen, omdat de wijze waarop de herhalingslessen worden gegeven goed bij mij passen. Toen ik benaderd werd door de voorzitter om deel te nemen aan het bestuur, heb ik daar volmondig ja tegen gezegd, nadat ik groen licht had gekregen van het thuisfront. In mijn vrije tijd ben ik een actief sporter en geniet in van de natuur door te kamperen. Verder heb ik een passie voor sporten die met water te maken hebben, zoals zwemmen, duiken en het roeien van een 8-persoons sloep met oud-collega’s.

instructeur-ehbo-heemstede

EHBO Instructeur

Kees Beerthuizen

Nadat mijn oom stopte met EHBO-les geven besloot ik hem op te gaan volgen. Inmiddels is dat meer dan 30 jaar geleden. Naast de honderden mensen die ik heb mogen opleiden heb ik ook twee lieve kinderen mogen opvoeden. Ook hen heb ik opgeleid tot serieuze EHBO-professionals. Op vakantie gaan is één van mijn passies. Ik heb dan ook al veel mooie landen mogen bezoeken waar ik vaak los ben gegaan met mijn andere hobby, diepzeeduiken! Als het aan mij ligt wil ik nog vele jaren doorgaan met de EHBO en BHV lessen want laten we eerlijk zijn, hoe meer mensen wij opleiden hoe groter de kans wordt dat er iemand is die kan helpen als dat nodig is.

instructeur-ehbo-heemstede

EHBO Instructeur

Casper van Gastel

Inmiddels heb ik alweer 57 keer mijn verjaardag kaarsjes uit mogen blazen. Sinds 2011 ben ik met passie EHBO instructeur bij onze mooie vereniging, waar ik geniet van het overbrengen van mijn EHBO kennis. Door de week werk ik in de luchtvaart  alwaar logistieke processen mij de hele dag bezig houden.

Mijn motto is dat iedere les die wij geven als leuk, dynamisch en zinvol  ervaren moet worden,  waar men altijd weer iets van heeft  opgestoken !

lotus-ehbo-heemstede

Lotus

Gea Beerthuizen

In 2009 heb ik mijn EHBO diploma gehaald bij EHBO vereniging Heemstede. Ik heb mijn diploma toen willen halen omdat ik wilde weten wat ik zou moeten doen als het nodig was om mensen te helpen. De kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding en herhalingsavonden heb ik ook in de praktijk mogen brengen. In 2015 heb ik mijn diploma Lotus slachtoffer gehaald. Sindsdien help ik met heel veel plezier bij de lesavonden als slachtoffer. In mijn vrije tijd maak ik graag tijd vrij voor mijn andere hobby’s die ik ook ontzettend graag doe zoals: wandelen, koken/bakken, fotograferen en kamperen.

lotus-1-ehbo-heemtede

Lotus

Léon Duivens

Mijn naam is Léon Duivens.

Ik ben werkzaam als administratief medewerker bij een expediteur.

Ik heb in het verleden veel aan zwemmen gedaan met mijn oudere zus , hoofdzakelijk om onze conditie op peil te houden , wat aardig is gelukt.

Door het zwemmen ben ik terecht gekomen bij een NOB duikclub en heb daar mijn 1* ,2* ,3 *en 1 * instructeurs brevet gehaald . Om het 2* brevet te behalen bij de NOB heeft men ( verplicht een reanimatie diploma ) nodig .

Ik ben dus al sinds 1986 in het bezit van een reanimatie diploma .

Samen met mijn jongere zusje zijn wij begonnen met de EHBO opleiding en hebben door de wijze lessen van Kees te volgen samen in 2002 ons EHBO diploma behaald .

Mijn zusje heeft een tijdje later haar EHBO Instructeurs diploma gehaal maar kon dit vanwege haar drukke werk helaas niet meer doen .

Door een paar keer mee te kijken met lotus beoefenaars waarvan een een oud klasgenoot en een tip van het toenmalige bestuur ben ik een lotus opleiding gaan volgen .

OP 30 Maart 2013 heb ik na twee jaar opleiding mijn Lotus diploma gehaald en doe dit met veel plezier binnen onze vereniging .

Ook doe ik dit nog via Lotus kring de SAEN voor oa Schiphol , diverse ziekenhuizen en andere instanties .

Een aantal van mijn hobby’s zijn oa. modelbouw , genealogie , lekker de natuur in en zwemmen .

Erelid

Karla Groen

Nadat Karla in 2020 haar functie als secretaris heeft overgedragen was het voor het nieuwe bestuur een heel eenvoudige beslissing om Karla de mooie titel van  ERELID toe te kennen.  Een titel die Karla in alle opzichten heeft verdiend.  Nadat Karla in 1983 haar EHBO-diploma heeft behaald leerde ze onze vereninging de eerste twee jaar goed kennen. Het was in 1985 toen Karla de functie van secretaris op zich nam, een functie die ze maar liefst 35 jaar lang met veel vuur en passie heeft uitgevoerd. Karla in alle opzichten uitgegroeid tot een icoon binnen onze vereniging. Het bestuur is trots en dankbaar voor alles wat Karla voor onze vereniging betkend heeft.

Erelid

Lorem

Lorem ipsum dolor sit amet

Erelid

Lorem

Lorem ipsum solor it samet