ehbo-heemstede-basis-cursus EHBO Gevorderden Nascholing

 EHBO Gevorderden nascholings avonden  EHBO- Seizoen 2024-2025

Donderdag 15 februari 2024  hebben we tijdens een mooie algemene ledenvergadering in het bijzijn van veel leden seizoen 2023-2024 alweer afgesloten. We kunnen terugkijken op een mooi EHBO seizoen met een aantal mooie lesavonden, leuke lezing over wandelletsels en als echte afsluiting van het seizoen een interessante opleiding  wandelletsels. In het afgelopen seizoen hebben onze EHBO-ers weer veel EHBO-scenario’s zien langskomen waarin we veel hebben geleerd, maar vooral geoefend! . Het hele team van EHBO Heemstede kijkt nu al weer uit naar de start van het volgende seizoen om ook dan haar gevorderden weer te mogen ontvangen. Ook voor seizoen 2024-2025 hebben wij als vereniging we weer heel wat in petto.

 

Voor het seizoen 2024-2025 zijn alle avonden inmiddels bekend. Jawel, opgave voor de lessen van 2024-2025 kan nu al een reservering maken via onderstaande link. Na aanmelding zal deelname info via mail aan u verstuurd worden!

Een vriendelijke EHBO groet!!

DIAGNOSE AVONDEN

Zonder twijfel altijd weer het hoogtepunt van het nascholingsseizoen, De DIAGNOSE AVOND. Tijdens deze avond wordt grootschalig EHBO geoefend op diverse locaties  in de school. Van enkelvoudig tot meervoudig letsel. Van bloedneus tot afgerukte ledematen. Alles komt langs! Ieder jaar het oefen “walhala” voor de gemotiveerde EHBO-er.  De Diagnose avond van  donderdag 08 februari 2024 was dan ook een daverend succes, vooral omdat deze keer de avond geheel voor en door de gevorderden werd verzorgd. Ook volgend seizoen zal deze avond zeker niet ontbreken. De diagnose avond voor volgend seizoen staat gepland op donderdag 06 februari 2025!

DIAGNOSE AVONDEN

Zonder twijfel altijd weer het hoogtepunt van het nascholingsseizoen, De DIAGNOSE AVOND. Tijdens deze avond wordt grootschalig EHBO geoefend op diverse locaties  in de school. Van enkelvoudig tot meervoudig letsel. Van bloedneus tot afgerukte ledematen. Alles komt langs! Ieder jaar het oefen “walhala” voor de gemotiveerde EHBO-er.  De Diagnose avond van  donderdag 26 januari 2023 was dan ook een daverend succes. Ook volgend seizoen zal deze avond zeker niet ontbreken. De diagnose avond voor volgend seizoen staat gepland op donderdag 08 februari 2024!

Schrijf je in als lid bij EHBO Vereniging Heemstede!